29 دی 1393 - 13:56
شناسه خبر: 1691
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
کمتر از دوسال دیگر تمام نانوایی های کشور آزاد پز می شوند
با اجرای بخش دوم طرح اصلاح نرخ نان و ارائه مجوز آزاد پزی به ?? درصد نانواییها، گام بعدی دولت برای آزادسازی نرخ نان برداشته شد.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، طی هفتههای گذشته بخش دوم طرح آزادسازی نرخ نان با ارائه مجوز آزاد پزی به ?? درصد نانواییها ارائه شد در این طرح با خرید گندم و آرد به نرخ آزاد براساس درصد سبوسگیری، نرخ برخی انواع نان مانند سنگک به بیش از ????تومان افزایش پیدا میکند.
براساس بخشی از مصوبه ??آبانماه امسال هیأت وزیران اعلام شده است، برای بهبود کیفیت نان و ایجاد رقابت سالم بین واحدهای نانوایی سنتی، آزادپز، فانتزی، نان صنعتی، حجیم و نیمه حجیم، حداقل ??درصد از مجموع آرد مصارف نانواییها بهصورت قیمت غیریارانهای توزیع میشود و قیمت فروش نان این واحدها نیز با هدف افزایش رقابت و ارتقای کیفیت، از شمول قیمتگذاری مستثنی است.
در این راستا، علی فاضلی رییس اتاق اصناف کشور اظهار داشت: درصددیم تا همه نانواییها کمتر از ? سال اینده طرح آزادپزی بهای نان را اجرایی کنند.
وی تصریح کرد: البته این طرح به مرور انجام خواهد شد و در سراسر کشور اجرا میشود.
بر این اساس؛ مشخص نیست اقدام اخیر دولت تا چه حد منجر به بهبود کیفیت نان از طریق پرداخت هزینه تمام شده این محصول از جیب مصرفکنندگان بهویژه اقشار کم درآمد خواهد شد و آیا در میزان مصرف نان نیز تاثیری خواهد داشت؟.
منبع: ایلنا